Schakelring Revalidatie Waalwijk

Comfortabel revalideren
Als u net een nieuwe heup of knie hebt gekregen, kan revalidatie een lang en zwaar traject zijn. Schakelring Revalidatie helpt u om binnen vier weken weer mobiel te worden. Schakelring Revalidatie is gevestigd in het TweeSteden ziekenhuis in Waalwijk. Het is een kleinschalige afdeling met ruimte voor maximaal 17 revalidanten, waar alles gericht is op uw herstel. U revalideert hier in een rustige omgeving, samen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten.
 
Zorg op maat
De fysio- en ergotherapeuten van Schakelring bieden u intensieve ondersteuning tijdens uw revalidatietraject. Op de afdeling is altijd een verzorgende aanwezig. Verder houden een arts van Schakelring én uw orthopeed van het TweeSteden ziekenhuis uw voortgang in de gaten. De unieke samenwerking tussen de orthopeden van het TweeSteden ziekenhuis en Schakelring Revalidatie biedt u een compleet pakket van zorg op maat.
 
In vier weken mobiel
Op de vierde dag na de operatie gaat u vanuit de afdeling orthopedie van het ziekenhuis naar Schakelring Revalidatie op de vierde verdieping. De eerste twee weken staan in het teken van de gewone dagelijkse bewegingen, zoals lopen of kleine dagelijkse bezigheden. In de derde en vierde week breiden we de activiteiten uit met bijvoorbeeld koken en boodschappen doen. Na vier weken bij Schakelring Revalidatie gaat u weer naar huis. Hopelijk bent u dan weer helemaal de oude. Als het nodig is kan Schakelring aanvullende hulp of zorg bij u thuis bieden. Dan komt een van onze therapeuten of verzorgenden gewoon naar u toe.
 
Bezoek op de afdeling
Maandag t/m vrijdag van 18.30 - 21.00 uur
Zaterdag en zondag van 14.00 - 16.00 uur en 18.30 - 21.00 uur

Contact
Meer weten over Schakelring Revalidatie?
De medewerkers van Schakelring Informatie en Advies geven graag antwoord op uw vragen. U belt het nummer van uw regio tegen lokaal tarief:
* 0416 - 67 12 48
* 073 - 518 81 81
* 013 - 5 942 142
 
Adres
Schakelring Revalidatie
TweeSteden ziekenhuis
4e etage
Kasteellaan 2
5141 BM Waalwijk

volg ons

Sponsoren