Zoeken

Raaak Personeel Waalwijk

Raaak Personeel Waalwijk
Uitzendbureau Waalwijk  Raaak Personeel
 
Ons uitzendbureau in Waalwijk pakt zaken net even anders aan dan de meeste uitzendbureaus. Wat Raaak anders doet? Onze persoonlijke aanpak is onderscheidend. Niemand is een nummer, we kennen iedereen en dat is anno nu bijzonder.
 
Vakantiebaan of vast werk?
Zoveel mensen, zoveel redenen dat mensen werk zoeken. Het kan gaan om een allereerste vakantiebaan of iemand die na 30 jaar dienstverband toe is aan een carrièreswitch. Je kunt op zoek zijn naar tijdelijk werk of naar vast werk. Wat je baanwens ook is, we zullen je altijd snel, professioneel en met persoonlijke aandacht helpen. Iedereen die werk zoekt, is welkom bij ons uitzendbureau in Waalwijk.
 
Een baan die past bij je talenten.
We nemen de tijd om je wensen te bespreken. Ook kijken we aandachtig naar je cv en nemen we standaard een persoonlijkheidstest af. Zo ontdekken we je talenten en helpen we je aan passend werk. Wat is het voordeel als je Raaak inschakelt? We investeren niet alleen tijd in jou, maar onderhouden ook een uitstekende relatie met lokale bedrijven. We weten waar er behoefte is aan nieuw personeel, soms zelfs voordat er ergens een vacature online staat. Dat is het voordeel van Raaak, zo helpen we mensen sneller aan werk.
 
Wat doet Raaak Personeel Waalwijk voor bedrijven?
Persoonlijke aandacht is voor werkzoekenden belangrijk, maar evengoed voor onze opdrachtgevers: de bedrijven en organisaties in onze regio. Wat voor mensen helpen jullie organisatie nu echt vooruit? Welke expertise is voor jullie branche onmisbaar? Door een persoonlijke relatie aan te gaan, kunnen we bedrijven in onze regio optimaal van dienst zijn. We houden van snelheid, heldere communicatie en zijn voor onze opdrachtgevers 24/7 bereikbaar.
 
Werk in Waalwijk
Raaak Personeel Waalwijk is een enthousiast en kundig team van lokale werkexperts. Je vindt ons in het centrum van Waalwijk, Grotestraat 203.

Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen doen?

Ga naar de website van Raaak Personeel Waalwijk of maak direct een afspraak.

Grotestraat 203
Waalwijk 5141 JS
             
Telefoon: 0416 - 74 54 10                
Fax: 0416 - 74 51 69                
Website: www.raaakpersoneel.nl                
Email: waalwijk@raaakpersoneel.nl                
Maandag t/m Vrijdag 08:30 uur - 17:30 uur                
                 
                 
                 

Sponsoren