Ontdek jouw wereld met Mikz

Je bent zwanger of je kind is al weer wat ouder en je gaat weer aan het werk. Een spannend moment. Je zoekt een plek waar je je kind vol vertrouwen achterlaat. Bij Mikz luisteren we goed naar jou, want jij kent je kind het best. 
De belangrijkste vormen van kinderopvang die Mikz aanbiedt zijn de Kinderdagopvang (voor kinderen van 0 tot 4 jaar) en de Buitenschoolse opvang (voor kinderen van 4 tot 13 jaar), maar daarnaast biedt Mikz ook onder meer peuterspeelzaalwerk en gastouderopvang aan. Een compleet overzicht van ons aanbod vind je op www.mikz.nl
 


 
Kinderdagverblijf en peuterspeelzaal
Voor opvang van je baby of peuter zit je bij Mikz helemaal goed. Wij bieden je kind die veilige, vertrouwde en stimulerende omgeving die je zoekt. We gaan de natuur in met de kinderen en we werken intensief samen met partners op allerlei gebied, zoals een logopedist en een kinderfysiotherapeut (peutergym!). Je kind is van harte welkom op een van onze kinderdagverblijven en peuterspeelzalen in de gemeente Waalwijk. Onze basisfilosofie is: elk kind is uniek en verdient respect voor zijn eigen aard en eigenaardigheden. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht voor ieder kind hoog in het vaandel. Voor de jongste kinderen bieden we een fijn alternatief voor thuis, voor de oudere peuters bieden wij daarnaast een goede voorbereiding op de basisschool.
 
Buitenschoolse opvang (BSO)
Je kind is welkom op de BSO in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Hier beleeft het een fantastische tijd. Een activiteitenteam zorgt voor een uitdagend aanbod aan activiteiten, passend bij de leeftijd. Je kind kan kiezen uit bijvoorbeeld techniek, natuur, creatief, expressie of koken. Beweegspecialisten verzorgen sportclinics waarbij je kind lekker beweegt. Als extra service bieden we op een aantal BSO’s voor een bescheiden bedrag een warme maaltijd voor je kind aan. We luisteren goed naar de kinderen. Ze denken mee over het aanbod op de BSO. Stellen zij een nieuwe activiteit voor? Niets is te gek, we gaan ervoor!
 
Ook tijdens de schoolvakanties is je kind welkom bij de BSO. Je kind beleeft ook dan een waar avontuur! Ook als het normaal gesproken geen gebruik maakt van de BSO is je kind welkom tijdens de vakantie.
 
Gastouderopvang
Als je kiest voor gastouderopvang, kies je voor opvang in een kleinschalige huiselijke sfeer, in het huis van de gastouder. Gastouderopvang is zeer geschikt als je op zoek bent naar flexibele opvang, want het aantal dagen of uren per week spreek je zelf af met de gastouder. Je kind toevertrouwen aan een gastouder is een hele stap. Want wie is die gastouder? En is zij wel gekwalificeerd? Bij Mikz stellen we onszelf dezelfde vragen als jij. Van iedere gastouder bepalen we na een uitvoerige screening of zij aan de vakbekwaamheidseisen voldoet. Ieder jaar beoordelen we opnieuw de veiligheid, hygiëne en het opvoedingsklimaat in het gastgezin. Daarnaast bieden we gastouders cursussen aan om de deskundigheid te bevorderen.

volg ons

Meer informatie?
Bezoek onze website www.mikz.nl
Bekijk onze Facebookpagina www.facebook.com/mikz.nl
Mail naar de afdeling Verkoop & Planning: klant@mikz.nl
Bel ons tijdens kantooruren via: 0416-369660
Een vrijblijvende afspraak maken voor een rondleiding op een locatie? Natuurlijk kan dat!

Sponsoren