Medifit’s Milon Club

Medifit’s Milon Club

Laat u begeleiden bij Medifit’s Milon Club
(met vergoeding zorgverzekeraar!)
Wij weten hoe lastig het kan zijn om uw levensstijl aan te passen. Daarom kunt u bij ons terecht voor het volgen van het BenFit-leefstijlprogramma: een verantwoord programma waarin u gaat werken aan de kwaliteit van uw leven. Tijdens het 12- of 24-wekenprogramma gaat u eten aan de hand van speciaal voor u samengestelde voedingslijsten. Deze lijsten bestaan uit zes maaltijden per dag: drie hoofdmaaltijden en drie keer een tussendoortje. Het lichaam krijgt hierdoor de juiste hoeveelheid goede voedingsmiddelen binnen en een eventueel hongergevoel blijft weg. Daarnaast gaat u twee keer 35 minuten in de week intensief bewegen op onze speciale Milon-apparatuur. U ontwikkelt een fit lichaam, verliest gewicht en uw vetpercentage zal dalen.

Bovendien hoeft u het niet alleen te doen! U wordt persoonlijk begeleid door één van onze BenFit-coaches. Na het intakegesprek hebt u elke week een afspraak om te wegen en de week door te nemen. Stap voor stap verandert uw eetpatroon en gaat u (meer) bewegen. Uw coach helpt daarbij, is een luisterend oor en stimuleert u om u de BenFit levensstijl voorgoed eigen te maken. Samen staan we sterk!

Naast het veranderen van uw voedings- en bewegingspatroon gebruikt u het BenFit.nl-werkboek. Hierdoor wordt u zich bewust van uw levensstijl. Na afloop van het programma heeft u alle kennis en inspiratie in huis om te weten hoe het moet. Uw levenswijze is voorgoed veranderd en u bent in staat om een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden en te genieten van het leven!
 

Zet nu de stap naar een gezonde levensstijl!
 
Medifit’s Milon Club
Putstraat 1a
5142 RJ Waalwijk
contact@medifitsmilonclub.nl
tel. 0416-745083

                                                                
Voor meer informatie bekijk onze website.

volg ons


 

Sponsoren