Zoeken

ILC International Language Centre

ILC International Language Centre
In het jaar 2015 bestaat ILC 25 jaar! In deze kwart eeuw hebben er zich verschillende organisatorische en bedrijfsmatige veranderingen voltrokken zoals dat gaat bij bedrijven in beweging. Op 1 januari 2015 heeft Anja Scheutjens, sinds 1998 verbonden aan ILC, het bedrijf in markante pand aan de A59 in Waalwijk overgenomen.
 
Anja Scheutjens heeft na haar studie Nederlands verschillende functies binnen de organisatie vervuld en inmiddels is zij ruim 16 jaar met veel plezier betrokken bij ILC. 
 
“Onze taal- en cultuurtrainingen voeren we uit volgens het bekende maatwerkprincipe, dus toegespitst op het vakgebied en de doelstellingen van de cursisten. ILC verzorgt intensieve en gefaseerde taaltrainingen die uitblinken in flexibiliteit, zowel qua inhoud als planning. Vrijwel alle  ILC-trainers zijn "native speakers" met ruime ervaring in het verzorgen van taaltrainingen in alle denkbare talen“, aldus Anja Scheutjens. 
 
De intensieve en gefaseerde taaltrainingen op individuele basis of in groepsverband verzorgt ILC vanuit de locatie in Waalwijk of bij de klant op locatie. Ook hierin is ILC flexibel. 
 
Daarnaast verzorgt ILC Kort Zakelijke Taaltrainingen met open inschrijving. In groepjes van 4 tot 8 werken de deelnemers, vaak medewerkers van internationaal actieve bedrijven, aan de verbetering van hun Business English of Deutsche Geschäftskommunikation.
 
Bij ILC International Language Centre staat kwaliteit voorop. Dat vinden de opdrachtgevers en cursisten terug in de taaltrainingen op maat, de korte zakelijke taaltrainingen en de cultuurtrainingen. De diensten worden door de deelnemers als zeer positief ervaren. Wilt u informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op via info@ilc-talen.nl of raadpleeg de website www.ilc-talen.nl.
Adres: 
Cartografenweg 34
5141 MT Waalwijk
T: +31 416 563 000

volg ons 
 
Sponsoren