Zoeken

Hupper.nl

Hupper.nl
Word in no time gedragsexpert bij Hupper!

Studeren voor erkend certificaat
Hupper maakt universitaire kennis op het gebied van psychologie toegankelijk voor jou. In online videocolleges word je aangesproken door top psychiaters, psychologen en andere experts over een bepaald thema uit de psychologie. Onderwerpen als borderline, gedragsproblemen bij jongeren en positieve psychologie komen aan bod. De lessen zijn in begrijpelijke taal met tips en tricks voor in je dagelijkse leven. Aan het einde van een college kun je een tentamen maken voor een erkend certificaat. Op die manier laat jij zien dat je deskundig bent in een bepaald thema.

Nieuwe leren
Je studeert vanuit je eigen plek op het moment dat het jou past. Via internet kun je op elk tijdstip het videocollege starten, stoppen en hervatten. Dat is het nieuwe leren.

Betaalbaar
Een compleet college met studiewijzer, visuals voor aantekeningen, controlevragen én tentamen kost je op Hupper hooguit een paar tientjes, die je betaalt met Hupper coins. We maken hiermee persoonlijke ontwikkeling én na- en bijscholing voor het werk betaalbaar voor iedereen.

Extra kwaliteitsgarantie
Hupper is ontwikkeld door Psychodidact in Waalwijk, het eerste private opleidingsinstituut van Nederland met Europees erkende HBO opleidingen in communicatie en psychologie.

www.hupper.nlSponsoren