Voor inwoners, ondernemers, verenigingen, evenementen en bezoekers

Waalwijk is een fijne stad om te zijn, met oneindig veel mogelijkheden op het gebied van plezierig wonen, werken, sporten, winkelen en uitgaan. Met onze Waalwijk4You website, facebookpagina en twitteraccount willen wij de stad Waalwijk met haar inwoners en bezoekers verbinden. Dit vooral met interessante, positieve en leuke informatie.

Wat kan je zoal vinden op de site Waalwijk4You?
Natuurlijk veel nieuws over Waalwijk zelf. Zo vind je aanstaande activiteiten in Waalwijk in de agenda. Onder de kop (sport-)vereningen tref je naast het bekende RKC-Waalwijk en handbalvereniging Tachos nog heel veel andere (sport-) verenigingen en clubs aan die de stad kent. Ondernemers vertellen over hun bedrijf en geven u graag een kijkje in eigen keuken bij “Ondernemer vertelt”. Er is een aparte pagina over De Loonse en Drunense Duinen, het Olympia zwembad aan de Drunenseweg en natuurlijk het Waalwijkse weer. Verder nog nieuws over De Leest, Bibliotheek Midden-Brabant en waar u de AED’s aantreft in Waalwijk. 

Leuk:
Waalwijk4you zal ook regelmatig aanwezig zijn bij activiteiten om te fotograferen en filmen, dit materiaal zal dan ook terug te zien op onze Facebookpagina.

Waalwijk4You nodigt iedereen (inwoners, Gemeente, instellingen, verenigingen, stichtingen en ondernemers) in Waalwijk uit om actief deel te nemen aan onze site, heeft u positief nieuws of leuke interessante wetenswaardigheden over de plaats Waalwijk laat het ons weten. Wij brengen via onze website, Facebookpagina en Twitter iedereen graag in contact met ook uw nieuws.

Sponsoren