Zoeken

Haverland Kip, Hapjes & Tapas! (Hapjesschaal.nl)

Haverland Kip, Hapjes & Tapas! (Hapjesschaal.nl)
Haverland Kip, Hapjes & Tapas! (Hapjesschaal.nl) levert u de meest voortreffelijke tapas, overheerlijke Kipgerechten en een ruim assortiment smakelijke hapjes. Alle producten worden iedere dag vers, traditioneel bereid in onze eigen keuken in Waalwijk!
 
U kunt onze smaakvolle gerechten afhalen in onze winkel of laten bezorgen bij elke gewenste gelegenheid en op elke willekeurige locatie in heel Midden Brabant.
 
Laat u inspireren door ons gevarieerde aanbod.
De losse hapjes zijn te bestellen in iedere gewenste hoeveelheid. Maar om het voor u gemakkelijk te houden bieden wij u de keuze uit diverse  plateaus, schalen en pannen. Daarnaast is het, bij groepen vanaf 15 personen, mogelijk om een luxe tapasbuffet samen te laten stellen.
 
Wij staan graag voor u klaar!
Inspiratie nodig of liever een persoonlijk gesprek voor een nauwkeurige afstemming op uw wensen? U bent van harte welkom in onze winkels in Waalwijk en Oosterhout waar wij een dagvers assortiment voeren aan Hapjes & Tapas. Bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week online in onze zeer gemakkelijke webwinkel!
 

Haverland Kip, Hapjes & Tapas
Grotestraat 309
5142 CA Waalwijk
0416 – 338796
Voor meer informatie bekijken onze website.
Of volg ons op facebook.

volg ons
  Openingstijden:
Maandag     Gesloten    
Dinsdag      Gesloten
Woensdag   09:00 uur - 17:00 uur
Donderdag  09:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag        09:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag     09:00 uur - 17:00 uurSponsoren