Elektrolas Lastechniek BV

Elektrolas Lastechniek BV
Scholing
Lassen is ons vak, we leren je er graag alles over. We verzorgen NIL handvaardigheidsopleidingen (niveau 1 t/m 4) in BmBE lassen, MAG lassen, TIG en autogeen lassen. Ook kun je bij ons terecht voor lasverbeteringstrajecten op maat, die we aansluiten op je specifieke wensen. En tot slot onze themaworkshops waarbij steeds een ander onderwerp aan bod komt. Kijk voor een actueel overzicht op onze website www.elektrolas.com
 
Onze overige diensten:
 
Verkoop
Koop je bij ons een product, dan ontvang je supergoede service. Zo is proeflassen gratis. Ook advies over lassen en over de apparatuur krijg je erbij. Is er iets kapot? Binnen 24 uur heb je een oplossing. Een vervangende machine behoort tot de mogelijkheden. Tot slot: de onderdelen van de machines die we verkopen zijn tot vijf jaar na aankoop beschikbaar. Onze service is dus ook écht service. 
 
Verhuur
Complete machines verhuren, met toebehoren en slijtdelen. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Ook dat onze producten hooguit vijf jaar oud zijn en alles is gevalideerd volgens 50504 vinden we niet meer dan normaal. Maar kennelijk is dat toch bijzonder, vandaar dat we het hier even vermelden. En oh ja, de machines die je bij ons huurt zijn ook veilig: gekeurd volgens NEN3140. 
Je kunt terecht voor alle apparaten van REHM, EWM en Hypertherm. En over het algemeen geldt: gaat het over lassen, dan kun je het bij ons huren. 
 
Servicedienst
Ons service- en reparatiepunt is erkend door REHM, EWM en Hypertherm. We zijn geschoold door deze merken en weten er dus alles van. Heb je geen machines van deze merken, maar wil je toch graag gebruik maken van onze servicedienst? Geen zorgen, dat kan gewoon. 
We repareren en onderhouden alle merken lasapparatuur, elektrisch gereedschap en handgereedschap. Denk daarbij aan kalibratie, NEN3140 keuringen, werkzaamheden op locatie, installatie en afstelling van lasmachines. We snappen dat je machines zo snel mogelijk weer bruikbaar moeten zijn, en laten je daarom nooit lang wachten. Gebeurt dat toch, dan ontvang je van ons een vervangende machine. 
 
Kwaliteitsbeheer
We hoeven je vast niet te vertellen hoe essentieel laskwaliteit is. Voor alles wat over kwaliteit gaat, kun je daarom bij ons terecht. We begeleiden certificeringstrajecten, zijn gemachtigd om lassers en lasmethoden te kwalificeren, maken lasmethodebeschrijvingen en voeren lasinspecties uit.

Elektrolas Lastechniek BV            Maandag 08.00 uur - 17.00 uur            
Gompenstraat 9 Dinsdag 08.00 uur - 17.00 uur            
5145 RM Waalwijk Woensdag 08.00 uur - 17.00 uur            
Tel:  +31 (0)416-336777 Donderdag 08.00 uur - 17.00 uur            
Fax: +31 (0)416-333363 Vrijdag 08.00 uur - 17.00 uur            
Mail: info@elektrolas.com Zaterdag 09.00 uur - 12.00 uur            
Web: www.elektrolas.com Zondag Gesloten            
volg ons                
                 

Sponsoren