Zoeken

DMG Groep

Werken bij De Mandemakers Groep (DMG)
 
Ruim 35 jaar geleden is Ben Mandemakers met een keukenshowroom begonnen in een schuurtje achter het huis van zijn ouders in Kaatsheuvel. Ondertussen is De Mandemakers Groep (DMG) uitgegroeid tot een financieel gezond en toonaangevend keuken-, meubel- en sanitairbedrijf, waar klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 
Als Waalwijker ben je vast bekend met de keukenzaken van Ben Mandemakers. Maar wist je ook dat bijvoorbeeld Montèl, Riant Stoutenbeek, Piet Klerkx, Woonexpress, Sanders, Morres en Sanidirect tot de Mandemakers groep behoren? DMG heeft ondertussen bijna 30 verschillende formules door heel het land verspreid. De drie hoofdkantoren van DMG zijn in Waalwijk gevestigd, dat betekend dus dat er een heleboel mogelijkheden bij jou om de hoek zijn! Heb jij er weleens aan gedacht om het team van DMG te komen versterken?
 
Wanneer je bij DMG komt werken word je onderdeel van een ambitieus familiebedrijf. Ruim 5.000 collega’s wereldwijd streven naar het allerbeste voor onze klanten en dragen bij aan een steeds verder groeiende organisatie. DMG blijft continue in beweging waardoor er volop kansen en uitdagingen voor de medewerkers liggen.
 
Kijk op onze website voor alle openstaande vacatures.
En solliciteer direct op een functie die je aanspreekt!
 
Geïnteresseerd in DMG?
Volg ons dan op social media, voor alle nieuwtjes en de laatste vacatures.
volg ons  
'Kom jij het DMG team versterken?', Recruitment Team DMG'

Heeft u openstaande vacatures? Laat het ons weten via info@waalwijk4you.nl
Sponsoren