Zoeken

Beeztees

Beeztees
Beeztees is een merk dat is gespecialiseerd in speeltjes en accessoires voor huisdieren. Bij ons draait het om het leven van jouw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Want net als jij willen ook wij het allerbeste voor ze. En dat is onze missie nu al meer dan 45 jaar. Misschien zijn we daarom ook wel uitgegroeid tot favoriet bij huisdiereigenaar én huisdier.

Om dit te realiseren hebben wij een uitgebreid assortiment van producten die uitvoerig getest worden. Bovendien ontwerpen en ontwikkelen wij veel van onze producten ook zelf zodat we er zeker van zijn dat ze veilig en betrouwbaar zijn. En omdat wij onze klanten graag een ruime keuze willen geven, vernieuwen we ons assortiment jaarlijks met maar liefst 1.000 artikelen!

Inmiddels bestaat ons familiebedrijf al meer dan 45 jaar en leveren wij onze Beeztees producten over de hele wereld. Van groothandelaren en detaillisten tot winkelketens, dierenspeciaalzaken en tuincentra. Wij werken met ongeveer 95 werknemers en zijn trots op ons merk.

Voor meer informatie bezoek onze website. Of neem een kijkje op onze Facebookpagina.

Web: beeztees.com
E-mail: info@beeztees.com

Energieweg 4
5145 NW Waalwijk

Sponsoren