Zoeken

Pat's Kitchen

Pat's Kitchen
In een monumentale voormalige schoenfabriek, aan de rand van het centrum van Waalwjk, is Pat’s Kitchen Kookstudio gevestigd.
 
Pat’s Kitchen heeft 2 studio’s onder één dak voor groepen van 10 tot 60 personen. De studio is voorzien van compleet uitgeruste moderne keuken in een gestileerde warme ambiance. Voor gezelschappen groter dan 60 personen hebben wij andere locaties tot onze beschikking.
Meer info zie: www.patskitchen.nl/Kookstudio
 

PAT’S KITCHEN
Creatief, authentiek, puur met een flinke dot kwaliteit en vakmanschap; dát is Pat's Kitchen. Ieder evenement, feestje of gelegenheid is anders. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen. De juiste locatie, ruimte, aankleding en stijl bepalen vaak de totaalbeleving en het succes. Particulier of zakelijk, klein of groot, wíj zijn de ontwerper van uw evenement en gaan met onze hoogstaande creativiteit graag de uitdaging aan!

LEKKER PERSOONLIJK
Pat's Kitchen Buitenshuis gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek als start van een succesvolle samenwerking. Zorgvuldig werken we volledig op maat een offerte uit. Uw budget staat hierbij centraal en wordt continu in de gaten gehouden. Geen nare verrassingen achteraf!

BE OUR GUEST
Chique, casual of gewoon gezellig informeel? Bij u thuis, op uw favoriete locatie, in onze studio, in een tent of misschien wel midden in een weiland? Be our guest!

PAT’S KITCHEN BUITENSHUIS
staat voor de meest uiteenlopende cateringconcepten. Walking dinners, thuisdiners, hippe hapjes, originele BBQ’s, vernieuwde broodjesbuffetten, live cooking, diverse thema’s, Oosters, Zuid-Europees, klassiek, hot, spicy of toch liever zacht? Met Pat's Kitchen Buitenshuis wordt uw gelegenheid een verzorgd geheel. Alles met oog voor detail. Desgewenst schakelen we een van onze professionele partners in om te zorgen voor passende aanvullingen.

Geprikkeld? Bel ons! 06 - 51 23 42 31
Tot ziens bij  Pat's Kitchen Buitenshuis

http://www.patskitchen.nl/

volg ons


Sponsoren